dissabte, 8 de desembre del 2012

ALEVI B. FERRE 2 - DOSA CF 0.

L'equip aleví b ha fet un bon partit avui matí i ha guanyat merescudament el Dosa per 2 a 0, quasi sempre hem duit la iniciativa peró en els primers 2 quarts ha costat més superar la defensa del Dosa que només ha inquietat en un parell d'aproximacions les més clares ocasions han estat nostres, i els jugadors han cercat amb insistencia la porteria contraria, la falta d'encert davant porteria ens ha privat d'haver pogut inaugurar el marcador abans del darrer quart en que finalment el bon joc i la pressió de l'equip ha fet justicia.
Els 2 gols els ha anotat n'Alvaro Borras en els minuts 4 i 11 del darrer quart, abans ja haviem disposat de 2 bones arribades, els gols han vingut del bon treball en equip, participant els jugadors en els 2 gols.
Molt be al.lots bona victoria que ajudara per seguir aprenent i progressant.