diumenge, 21 d’abril del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 4 - AT VILLACARLOS 0.

L'equip de regional no ha fallat avui capvespre davant l'At Villacarlos i ha guanyat amb molta superioritat per 4 a 0, el resultat hagués pogut ser mes ampli peró avui no han fet falta les ocasions fallades, desde l'inici els jugadors no han volgut sorpreses i han sortit amb molta intensitat, dominant i creant perill, en el minut 2 hem tingut la primera ocasió, peró tres minuts després ha arribat el primer gol després de una gran jugada de Fabri ha passat a Guel Bosch per fer el primer, aixó ens ha donat més tranquilitat tot i que hem seguit apretant per no tenir ensurts, l'equip des Castell defensava com podia i hem creat 2 bones ocasions que no hem anotat, una de les poques sortides del Villacarlos ha suposat una bona aturada de Josep Pons en uns minuts que semblava que volien reaccionar, peró hem tornat a agafar la batuta i abans del descans hem sentenciat amb 2 bons gols, el segón gol de Fabri en el minut 38 en transformar de manera magistral una falta, un gran gol, aixó ha passat factura a l'equip visitant que ha vist com no podria mantenir el nostre ritme i en el minut 42 en Nil ha culminat amb un bon xut una jugada colectiva i ho deixava resolt abans del descans.
Peró en Pere Vadell no ha volgut cap ensurt i ha fet sortir a l'equip molt posat presionant i no deixant sortir a la contra, no hem passat per perill i hem creat molt bones ocasions de gol, de les quals n'hem convertida una de Helenio en el minut 17, després han vingut bones jugades en equip, a favor de Caballo i Guel Bosch que per poc no han marcat, peró el més important era treure el partit de manera solvent i jugar-nos gran part de la lliga el proxim dissabte en el camp del Sami, necessitam una victoria per dependre de nosaltres, peró amb l'afició que ens respaldara com sempre i l'actitud de l'equip ho intentarém posant les coses dificils a l'equip ciutadellenc.
Avui la gent de nou ens ha fet costat tinguent el camp una bona entrada i divertint-se amb el joc de l'equip, una de les notes negatives ha estat la lesió de Juanlu que ha estat substituit després de una dura entrada esperém que no sigui res, ja que també tenim lesionat en Borja que en una jugada fortuita es va trencar el nas i prest esperém pugui estar disponible.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BONA VICTORIA I LA NOSTRA AFICIÓ.

DISSABTE QUE VE A LES 16:30 HORES EN EL CAMP DEL SAMI A ANIMAR L'EQUIP, CAP A L'OBJECTIU FINAL DEL TITOL DE LLIGA.