diumenge, 28 d’abril del 2013

INFANTIL B. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 3.

Els infantils b han perdut 1 a 3 contra el Penya Ciutadella un equip que ha mostrat tenir bona qualitat i ens ha superat en el segon temps, ja que en el primer temps hem dominat més noltros a base de lluita per frenar el joc seu a la zona mitja, hem pogut controlar i arribar a porteria contra un bon equip, així en Bosco Barber en el minut 11 ens ha donat avantatge, l'equip ha jugat amb confiança i convicció fins el descans, intentant sorprendre en algun atac per poder marcar el segon gol, ha estat a falta de 5 minuts que han conseguit empatar.
Després del descans el Penya ha sortit a presionar en la zona mitja per poder recuperar i sortir amb rapidesa i combinant, hem tingut més feina en defensa peró en els primers 15 minuts hem donat bona replica amb intensitat per part de l'equip, el partit s'ha decidit en els darrers 15 minuts ells han sabut aprofitar la seva envergadura i nosaltres ens ha afectat el cansanci i no hem pogut aturar-los, peró l'equip ha seguit amb ganes de lluitar fins el final per poder donar algun ensurt a l'equip visitant, no ha pogut ser i el proxim partit sortirém amb ganes de fer ho lo millor posible.