dissabte, 20 d’abril del 2013

INFANTIL A. FERRE 2 - AT VILLACARLOS 1.

L'equip infantil A ha tingut un dificil rival amb el Villacarlos, hem guanyat per un ajustat 2 a 1 i fins el final hem tingut que lluitar per defensar el resultat i reafermar aquesta fantastica segona posició, el pes del partit ha estat nostre peró el gol en el minut 11 de l'equip visitant ha propiciat que ells es cresquessin i amb molts jugadors en la zona mitja han dificultat el nostra joc a més que han presionat durant bona part del partit, la primera ocasió del partit l'hem tinguda noltros en el minut 9 i just després ha arribat el 0 a 1, hem apretat fins el descans per fer l'igualada peró no hem encertat en les 2 ocasions que hem tingut, no era fácil superar la seva ordenada defensa, ja que a part d'aixó l'equip des Castell compta amb bons jugadors en atac que podien fer mal a la contra.
Després del descans hem aconseguit empatar en el minut 3 amb un gol de Isaac Alcaide que ha agafat un refus del porter per marcar, aixó ens ha donat més tranquilitat per seguir insistint i fer el segon gol que ha arribat en el minut 14 en rematar de cap en Pau Benejam un corner, el Villacarlos no s'ha rendit i ha intentat apropar-se a la nostra porteria, nosaltres a la contra hem pogut fer algun gol més, peró el marcador no s'ha mogut quedant els 3 punts a casa i amb disposició d'acabar la lliga en segona posició molt ben encaminada, lo que es un gran resultat, fruit de les ganes i el treball de tot l'equip.