dilluns, 8 d’abril del 2013

ALEVÍ B. FERRE 4 - CE MERCADAL 1.

Els alevins b que entrenan en Quel Carreras van tornar a fer un bon partit guanyant de manera clara 4 a 1 en el Mercadal, tot i el resultat no va ser tant fácil el partit i fins el darrer quart vam tenir que estar concentrats i correr perqué el resultat era de 2 a 1 en el descans, peró en el tram final vam saber sortir amb rapidesa i aprofitar els espais per sentenciar el partit, durant els dos primers quarts el joc va ser intens ja que els dos equips volien tenir la iniciativa, primer ens vam poder avançar nosaltres amb un gol de Toni Riudavets, l'equip visitant no es va rendir i poc després feien l'empat, peró el pes del partit era nostro i vam poder arribar a la porteria del mercadal amb bones combinacions en equip, en Bruno Carreras va fer el 2 a 1, que ens va donar més tranquilitat poguent controlar més el joc, apretant a la zona mitja perqué no ens arribessin en facilitat, peró davant vam tenir un bon equip ja que fins el tercer gol van tenir 2 bones ocasions per haver empatat, peró en Marc Febrer amb un gran gol va sentenciar el partit i el Mercadal ho va acusar en els darrers minuts, l'equip va arribar molt be en el tram final poguent fer el definitiu 4 a 1 en Marcos Marín en finalitzar una bona jugada colectiva.
L'equip ocupa una brillant primera posició, hem d'anar partit a partit i seguir amb ganes de disfrutar i aprendre, enhorabona a tot l'equip per aquesta bona victoria.