dilluns, 15 d’abril del 2013

BENJAMÍ. FERRE 2 - SPORTING ILLA MENORCA 5.

L'equip benjamí va perdre 2 a 5 contra l'Sporting, fins el darrer quart els jugadors van aguanyar molt be acabant amb un lleuger desavantatge de 2 a 3, en el tram final es va notar la superioritat fisica de l'equip maonés que esta format completament per jugadors de segon any, peró la major part del partit vam poder donar bona replica i nivellar en partit, ells van marcar primer, peró en Toni Gomila va empatar en el segon quart, a punt d'arribar al descans van fer el segon gol.
Després del descans els jugadors hi van posar moltes ganes per poder tornar a igualar, peró ens vam trobar un altra gol en contra, poc després en Guillem Marqués conseguia posar emoció amb el segon gol, en el darrer quart ho vam intentar peró ells van sorprendre amb 2 rapides jugades per deixar el resultat final en 2 a 5, un marcador massa abultat per lo vist, peró servira per anar aprenent.