diumenge, 28 d’abril del 2013

ALEVÍ B. FERRE 4 - DOSA CF 3.

Els alevins b que entrena en Quel Carrera van guanyar per 4 a 3 en el Dosa, va ser un partit emocionant en que l'equip ciutadellenc no ens ho va posar gens fácil i també va cercar la victoria, peró en el global del partit de nou els nostres jugadors van fer un partit molt correcte i només un gol del Dosa a falta de 3 minuts va posar emoció, l'equip va sortir amb moltes ganes i ja en els primers minuts va disposar de la primera arribada, poc després en el minut 6 en Toni Riudavets feia el primer per part nostra, el Dosa va reaccionar i abans d'acabar el primer quart havia empatat, aixó els va donar moral i van tenir els seus millors minuts i es van avançar, peró l'equip va reaccionar amb ganes i vam passar a dominar el partit, amb encert en defensa i creant molt perill en la rapida sortida, en Toni Goñalons va fer l'empat, els jugadors van anar a més i en pocs minuts en Christian feia el tercer gol que ens donava avantatge, vam poder aprofitar uns minuts de desencert visitant en veure que arribavém amb força en atac i en Bruno Carreras a pocs minuts d'acabar el tercer quart feia el 4 a 2 que encaminava el partit, en el darrer quart el Dosa va arriscar un poc més per escurçar distancies, peró el treball de l'equip va ser bo i només a poc del final van fer el definitiu 4 a 3.
Una victoria que ens coloca en una brillant primera posició, l'equip seguira amb ganes d'acabar de la millor manera aquesta temporada.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA NOVA VICTORIA.