dilluns, 15 d’abril del 2013

CADET. SPORTING ILLA MENORCA 0 - FERRE 5.

Els cadets van acabar la lliga de la millor manera fent un gran partit i conseguint una clara victoira per 0 a 5 en el camp de l'Sporting, l'equip va mostrar el bon joc que ha vingut mostrant durant la temporada i jugant amb regularitat conseguint una bona cinquena posició i mostrant poder jugar de igual contra qualsevol dels equips de la lliga.
Desde l'inici van sortit molt motivats els al.lots que entrena en Canari i no va tardar en arribar la primera ocasió, amb ordre i una bona presió a la zona mitja es recuperava la pilota amb facilitat i arribaven combinant dins l'area maonesa, en Francesc Gomila anotava el primer en el minut 17 a partir d'aqui vam trobar més espais, tot i que l'Sporting va intentar reaccionar, fins que no vam conseguir el segon gol es va mostrar un equip combatiu que va incomodar peró el 0 a 2 a pocs minuts del descans els hi va fer mal, en Joan Vidal va ser l'autor d'aquest gol.
Després del descans amb la tranquilitat del resultat vam poder fer el nostre joc i vam trobar espais per fer més gols i acabar dominant a plaer, en el minut 6 de la represa en Xavier Muro feia el tercer gol, minuts després en Miquel Febrer va fer el quart gol, encara hi quedaven uns 25 minuts i el partit estava sentenciat, i vam poder controlar el joc i esperant poder trenar alguna jugada, abans de tancar el resultat en els darrers minuts amb el definitiu 0 a 5 que va marcar en Jesús Pons, haviem tingut altres ocasions per haver fet més gols, l'Sporting havia baixat els braços amb la nostra superioritat.
Felicitar a tot l'equip per el bon paper en aquesta llarga lliga, i ara vindra un torneig de copa en que ho intentaran fer de la millor manera.