dilluns, 15 d’abril del 2013

INFANTIL A - FERRE 4 - PENYA ORIENT 1.

Ahir l'equip infantil A tenia un dificil partit contra el Penya Orient equip que ocupava la tercera posició a 3 punts de nosaltres, i l'unic equip que ens ha guanyat en els 13 partits que hem jugat, i per aixó l'equip no va voler sorpreses i va sortir molt motivat i concentrat, desde l'inici vam dominar i fruit d'aixó ens vam poder avançar i posar el partit a favor nostre, en Pau Benejam en el minut 4 feia el primer, aixó encara va donar més moral a l'equip que va seguir apretant i en una altra jugada en el minut 12 en David Florit feia el 2 a 0, a partir d'aqui vam poder fer més el nostre joc de control, esperant l'opció de poder sortir i fer mal a la contra, el Penya va intentar reaccionar peró es va trobar amb l'ordre i presió del nostre equip.
Després del descans el Penya va intentar apretar més amunt peró sense crear perill clar, mentre que nosaltres vam poder fer 2 gols més, en el minut 18 en David Florit va fer el tercer gol, el partit estava trencat peró en cap moment vam baixar els braços, encara hi va haver temps per fer el quart gol, va ser en David Florit en el minut 27, poc després l'equip ciutadellenc conseguia fer el definitiu 4 a 1, una gran victoria contra un bon equip que ens referma en la segona posició i amb ganes d'acabar la temporada amb la regularitat i bon joc que venim mostrant.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA VICTORIA I BON PARTIT.