dilluns, 8 d’abril del 2013

JUVENIL. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 0.

L'equip juvenil que entrana en Santi Medina va conseguir dissabte una nova victoria després de tornar a fer un gran treball durant tot el partit, amb ordre i intensitat, el resultat 2 a 0 poguent ser més ampli principalment en el segon temps amb rapides arribades a la contra, també en el primer temps en Samba va tenir una bona ocasió, l'equip va sortir amb moltes ganes i es va fer amb el control del partit, ja que no deixavem jugar a l'equip ciutadellenc amb una bona presió, el gol no va tardar en arribar, va ser en el minut 11 quan en Samba va rematar amb força un bon centro, aixó va servir per agafar més confiança i seguir apretant i arribar amb rapidesa a la defensa visitant, hem de comptabilitzar una bona ocasió abans del descans per haver resolt.
Després en el segon temps el Penya va presionar més amunt i va arribar a la nostra porteria en un parell d'ocasions, peró prest va arribar la sentencia amb una bona jugada colectiva rematant en Samba fent el 2 a 0, a partir d'aqui el partit es va trencar i nosaltres vam poder fer algun gol més, bones jugades vam crear trenant la zona mitja i els atacants, en Sergi Sansaloni i Sergi Mercadal van tenir 2 bones opcions, el més imporant va ser el joc, conseguint desbaratar la defensa ciutadellenca de manera continuada, la victoria va ser un just premi a el bon partit de tot l'equip, que cada setmana mostra que va a més, lluitant contra qualsevol equip i amb molta ilusió.
ENHORABONA EQUIP VOS HO MEREIXEU GRAN VICTORIA, SEGUIU AIXÍ.