diumenge, 21 d’abril del 2013

JUVENIL. FERRE 1 - CE ALAIOR 3.

L'equip juvenil va perdre davant l'Alaior per 1 a 3 i d'aquesta manera no vam poder seguir amb la ratxa, el marcador al final va ser massa abultat ja que durant gran part del partit el joc va estar igualat, nosaltres vam tenir avantatge en el primer temps i l'equip visitant va estat més encertat davant porteria, l'equip va començar amb intensitat dominant i arribant a la porteria contraria, en una bona jugada va venir el nostre gol que va anotar en Sergi Mercadal, en defensa controlavem i no va ser fins la primera ocasió visitant que van empatar en aprofitar una falta lateral i van rematar de cap, el partit s'obria de nou amb molt de joc per la zona mitja i els dos equips fent un gran esforç, i es va veure un partit de molta lluita en que ningu donava cap pilota per perduda, ens haguessim pogut avançar si ens piten un penal que semblava clar comés sobre en Sergi Sansaloni, peró a pesar de veure alguna arribada el marcador no es va moure.
En la represa el joc va seguir viu, cercant la victoria tant nosaltres com l'Alaior peró a mesura que passaven els minuts l'equip visitant es va anar animant, en convertir 2 ocasions que van tenir en pocs minuts i ens ho van deixar molt dificil, l'equip ho va intentar fins el final, peró ja va costar en tancar-se ells en defensa, no va ser posible, peró en els partits que hi queden lluitarém per donar la cara en cada partit i treure algun bon resultat.