dilluns, 15 d’abril del 2013

ALEVÍ B. UE SAMI AT 4 - FERRE 4.

L'equip aleví segueix amb el bon joc i de nou va treure un empat a fora camp en un partit espectacular amb molts gols i que va acabar 4 a 4, el partit va tenir alternancies i diverses fases de domini dels 2 equips, nosaltres vam arribar a tenir un bon aventatge de 2 a 4, peró en el darrer quart l'equip ciutadellenc va apretar de valent per igualar, a part dels gols hem de destacar el treball en equip que van fer els jugadors i disposaren de més ocasions per haver marcat, en el primer quart el Sami amb el factor camp va sortir bastant motivat i no ens ho va posar fácil, en el minut 9 arribava el primer gol local, peró a partir del segon quart vam començar a dominar i arribar fent algunes bones jugades, en Toni Riudavets va fer l'empat aixó ens va animar i pocs minuts després abans del descans Albert Haro ens donava avantatge, va ser un just premi al bon segon quart que vam fer.
A partir del tercer quart el Sami va sortir amb empenta per conseguir l'empat i ho van conseguir, peró vam saber reaccionar molt be i en 5 minuts conseguiem marcar 2 gols que ens posava en clar avantatge, primer va ser en Pere Pons que conseguia el tercer gol, a partir d'aqui el Sami va anar més endavant i amb espais en Marc Febrer feia el quart gol, peró l'equip local no es va rendir i va marcar 2 gols en els darrers 10 minuts que posaven en 4 a 4 definitiu, va ser un bon partit i de nou conseguiem puntuar.