dilluns, 15 d’abril del 2013

REGIONAL PREFERENT. ALAIOR 2 - FERRE 0.

Ahir com preveiem ens vam trobar un Alaior que ha anat agafant moral i ens va sorprendre guanyant per 2 a 0, deixant la lliga molt oberta peró amb les mateixes opcions de poder conseguir el titol, el partit va tenir un abans i un després ja que abans del gol alaiorenc, nosaltres vam disposar de 3 gran ocasions de gol, una d'elles un remat de Juanlu que no va entrar per poc i un penal que no vam encertar qeu va tirar Oscar Melitón, aixó els va fer creixer i en un corner van fer el primer gol, en l'estrategia es on l'Alaior fa molt de mal i ho van demostar a més de jugar amb les 2 lineas molt juntes i un joc molt defensiu lo que dificulta jugar contra aquesta defensa.
Amb el gol encara es van tancar més i va costar trobar espais, va ser una llastima ja que si ens haguessim avançat el partit hagues canviat totalment i aixó va permetre de fer el seu joc a l'Alaior que, rifava totes les pilotes que arribava en atac, ho vam intentar de totes les maneres peró no vam poder encertar, en algun corner que vam tenir i un parell de xuts, el segon temps seguia igual amb ells tancats dins el seu camp i nosaltres intentant crear perill, peró lo que no deixaven espais hi ha mesura que passaven els minuts ells s'ho van anar creient i en una de les poques contres van fer el definitiu 2 a 0, a falta de 2 minuts lo que deixa un resultat excessiu per lo vist.
Aquest diumenge ens visitara el Villacarlos i tindrém que seguir guanyant per no perdre opcions i jugar-ho tot en la proxima setmana en el camp del Sami.