dilluns, 8 d’abril del 2013

INFANTIL B. FERRE 0 - CCE SANT LLUÍS 2.

El passat dissabte capvespre l'equip infantil b tenia davant un bon rival com era el Sant Lluís que ens va guanyar per 0 a 2, el gols van venir en el primer temps en que ens van sorprendre arribant en rapidesa i mostrant contundencia en atac ja que no van perdonar en les ocasions de que van disposar, nosaltres vam intentar reaccionar tinguen les nostres opcions peró ells amb el marcador a favor van esperar darrera amb ordre i va ser dificil poder-los sorprendre, en moltes fases el joc semblava nivellat, peró ells van tenir més encert, durant el primer quart d'hora els dos equips apretavém a la zona mitja per tenir la iniciativa, peró amb el primer gol ens van fer mal i va costar poder refer-nos, el segon va arribar a 6 minuts del descans quan l'equip intentava amb ganes poder fer l'empat, fins el final els jugadors van fer insistir per poder marcar algun gol que hi pogues donar emoció.