dilluns, 15 d’abril del 2013

ALEVÍ A. FERRE 4 - UD SEISLAN 4.

El passat dissabte l'equip aleví a va jugar contra el Seislan, en un partit emocionant es van poder veure fins a 8 gols acabant el partit amb empat a 4, per poc no vam conseguir la victoria, que per el global del partit mereixien els al.lots que entrena en Fredo, va ser a falta de 2 minuts que l'equip maonés va conseguir empatar.
L'equip maonés va mostrar ser un bon equip i no va posar les coses fácils i es va avançar en el primer quart, peró en Tomeu Alberto va fer l'empat a 1 en el minut 10, el partit seguia nivellat amb nosaltres intentat sorprendre robant la pilota a la zona mitja, vam poder crear varies ocasions de gol que no vam poder encertar, durant el segon quart el partit va seguir amb domini altern, ja que ells també creaven perill, a mesura que passaven els minuts va arribar el segon gol nostre que va fer n'Ismael Menorca, peró el Seislan va reaccionar i ens va sorprendre amb 2 gols en apenes 5 minuts, en un darrer quart emocionant es van succeir les oportunitats i vam poder reaccionar, en Daniel Esbert feia l'empat a 3 gols, l'equip es va creixer i ho vam aprofitar per fer el quart gol a falta de 4 minuts, va ser n'Ismael Menorca que va marcar i semblava ens donava la victoria amb una gran reacció, peró a poc del final van marcar els maonesos deixant el partit 4 a 4, una llastima ja que per la major insistencia i ocasions l'equip mereixia guanyar, peró hem de destacar el bon treball i esforç que van fer.