diumenge, 21 d’abril del 2013

INFANTIL B. UD SEISLAN 1 - FERRE 5.

L'equip Infantil b ha conseguit la segona victoria consecutiva fent un bon partit, molt serio desde l'inici no han donat opció i en els primers minuts ens hem pogut avançar amb un gol de Jordi Moll que ens ha donat confiança per afrontar el partit, hem estat molt ordenats en defensa frenant els intents de reacció de l'equip maonés, ells han deixat espais i ho hem aprofitat per sortir amb rapidesa quan robavem la pilota, avançat el primer temps i quan teniem el partit controlat hem pogut sentenciar amb 2 gols en tres minuts, primer en Jordi Moll en el minut 21 i poc després aprofitant el bon moment en Bosco ha fet el tercer gol, aixó ha suposat que el Seislan baixes un poc els braços en veure el partit coll amunt i la nostra superioritat, amb aquest resultat hem arribat al descans.
En la represa els jugadors han seguit amb les mateixes ganes i hem conseguit ampliar el resultat amb 2 gols més, en Jordi Moll ha tornat a marcar en el minut 12 era el 0 a 4, i en el tram final en Josep Pons ha arrodonit el bon treball i joc de l'equip posant el 1 a 5 final, una victoria que confirma la bona progressió i ens donara moral per la part final de la lliga.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BONA VICTORIA, ANIMS SEGUIU AIXI.