dilluns, 15 d’abril del 2013

INFANTIL B. SPORTING ILLA MENORCA 2 - FERRE 4.

Els infantils b van conseguir una bona i treballada victoria en el camp de l'Sporting, per 2 a 4 l'equip maonés no es presentava fácil ja que com a local acostuma a treure bons resultats, peró amb ganes vam poder fer un bon partit, ens va tocar estar concentrats i apretar fins el final ja que van tenir avantatge de 2 a 1, peró en el segon temps amb un joc rapid vam poder reaccionar i fer 3 gols, en el primer temps n'Adriá va fer el primer que ens donava avantatge, vam poder aguantar uns quants minuts la pressió de l'Sporting, fins que en el minut 23 van empatar aixó els va encoratjar i en el minut 28 feien el 2 a 1, una de les claus va ser poder empatar abans del descans amb un gol de Felip Florit.
El segon temps va estar molt obert i nosaltres amb ordre i bon treball defensiu vam saber frenar els intents de l'equip maonés i sortir molt be a la contra i amb 2 gols d'en Jordi Moll vam poder guanyar, el primer en el minut 6 de la represa i el segon en el minut 25 quan més insistia l'equip contrari, peró vam estar molt be i desbaratar el perill, a part d'aquests gols vam poder marcar el alguna altra ocasió, ja que vam saber crear molt perill en les nostres sortides.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BONA VICTORIA.