diumenge, 20 de gener del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - MIGJORN 1.

L'equip de regional que entrena en Pere Vadell ha conseguit una treballada victoria contra el Migjorn per 2 a 1 que ens permet seguir aspirant a conseguir el titol de lliga, abans de començar el partit hi ha hagut l'emotiu minut de silenci en record de Joan Mascaró, també el Migjorn ha duit crespons negres ja que ell havia jugat amb el Migjorn, aquesta victoria va dedicada a ell.
El partit com preveiem ha estat de molta lluita i fins el final no hem pogut celebrar la victoria ja que l'equip migjorner es un equip fort defensivament aixi com la seva mitja i han presionat tot el partit per no deixar-nos arribar amb comoditat entre la linea mitja i davantera, peró una vegada més a base de lluita i creure amb les nostres forces hem pogut capgirar el gol de l'equip visitant ha marcat en el minut 40, nosaltres haviem disposat de 3 clares ocasions, una rematada de cap de Juanlu la més clara així com una jugada de corner i una passada desde l'extrem, el Migjorn també ha avisat amb una gran ocasió que ha acabat en el pal, aquesta i el gol han estat les més clares.
L'equip ha sortit amb intensitat a la segona part per remuntar, abans del gol hem disposat de fins a 4 bones ocasions, 2 rematades de corner que no han entrat per poc, una altra que Juanlu no ha pogut arribar i 2 xuts que han passat ajustats, a la cinquena ha estat la vençuda i de una bona passada en Fabri ha arribat per rematar i fer l'empat, quedaven quasi 20 minuts per fer el segon gol, i hem passat a tancar el Migjorn dins el seu camp, tinguent una bona ocasió abans que Guel Bosch hagi conseguit el merescut 2 a 1 era el minut 38 del segon temps i ha tocat fer feines en defensa per no veuren's sorpresos per el Migjorn que ho ha intentat fins el final disposant de una falta perillosa per haver empatat a la contra hem sortit 2 vegades per sentenciar el partit peró el resultat no s'ha mogut, el major domini i insistencia per part nostra ha estat clau per conseguir aquesta segona victoria que ens permet seguir a 4 punts del Menorca, la setmana que ve de nou a casa rebrém a l'historic Alaior que no será fàcil de superar, peró jugant així es podra tornar a guanyar.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.