diumenge, 27 de gener del 2013

INFANTIL A. PENYA ORIENT 4 - FERRE 2.

Ahir l'equip infantil A tenir una sortida complicada en el camp de l'Orient un equip que sempre ens crea molts de problemes com aixi va ser, el resultat 4 a 2, es va decidir en els primers minuts del segon temps, ja que durant la primera part el joc va estar igualat i ens vam avançar amb un gol de n'Oscar Roca en el minut 26, fins aquell moment haviem combinat per superar la defensa presionant de l'equip ciutadellenc que es va mostrar encertat cara porteria, vam tenir algun avis per part nostra abans del gol, i en defensa haviem estat encertats tallant el perillós joc d'atac del Penya, el gol de l'empat va venir en un moment clau, i aixó va donar moral a el Penya que en l'inici de segon temps amb 2 gols en els primers 10 minuts va capgirar el partit posant el 3 a 1, fins el final vam intentar d'anar a presionar més amunt per poder tenir opció de retallar la diferencia, peró el Penya en una contra va fer el quart gol que ho posava molt dificil, encara hi va haver temps per fer el segon gol nostre quan n'Aaron Hidalgo va encertar davant porteria. El partit va ser intens desde l'inici i es van veure bones accions entre dos equips que esteim cridats a quedar en les primeres posicions.