diumenge, 13 de gener del 2013

ALEVÍ B. CCE SANT LLUÍS 2 - FERRE 2.

L'equip aleví b va conseguir un empat a 2 gols en el camp del Sant Lluís un partit que va estar obert entre dos equips que esteim en una posició semblant, per poc no vam conseguir la victoria ja que dominavém per 0 a 2 dins el segon quart, peró un gol de l'equip local en un moment clau els va donar vida després del descans i van acabar empatant, nosaltres a part dels gols que van fer en Pere Pons en el primer quart i en Vicente Cedrés en el segon quart també haguessim pogut marcar més gols i haver sentenciat, el més important a part del resultat es que l'equip de nou va un bon joc colectiu i van posar moltes ganes, mostrant que han acabat la copa de forma progressiva.
Durant els 2 primers quarts es va tocar amb encert i trobar espais per crear ocasions de gol, davant teniem un equip combatiu que tampoc va baixar els braços fins el final lo que va produir es pogués veure un partit entretingut.
La setmana que ve acabarém la competició de copa jugant a casa.