diumenge, 20 de gener del 2013

INFANTIL B. SANT LLUÍS 2 - FERRE 1.

En el partit jugat avui matí l'infantil b ha perdut per 2 a 1 en el camp del Sant Lluís, ha estat un partit disputat que el nostre equip ha lluitat en tot moment per conseguir igualar fins el final, el gol de l'equip local ha arribat a 10 minuts del final abans en el minut 15 del segon temps en Joan Sans havia conseguit empatar, després de fer un gran desgast per conseguir-ho, el partit ha estat obert amb els dos equips cercant la porteria contraria, nosaltres tot i la derrota hem mostrat de nou ser un equip combatiu i ordenat que sap jugar de igual contra els equips contraris, seguint amb aquesta serietat ja arribarán les victories, el més important es creixer com equip, amb serietat i entrega com fan.
A part del gol aconseguit hem tingut les nostres opcions per haver fet algun gol més, l'equip lluisser ha mostrat també ser un equip combatiu i organitzat que dificulta a l'equip contrari arribar amb facilitat a la seva porteria.