diumenge, 27 de gener del 2013

CADET. CCE SANT LLUÍS 0 - FERRE 3.

Avui matí l'equip cadet en un partit molt serio i complert per part de tot l'equip ha guanyat de manera clara 0 a 3 en el camp del Sant Lluís, el rival ha sortit intens dins el seu camp fent una bona presió per frenar el nostre joc més tecnic, peró en Toni Pons en el minut 15 ho ha posat més fàcil, hem treballat encertadament en tasques defensives i no hem concedit gaire perill a l'equip local, per no deixar-los posar dins el partit, hem duit el control del joc fins el descans.
No ha estat fins entrat el segon temps que hem pogut sentenciar amb un gol d'en Miquel Febrer, a partir d'aqui el Sant LLuís ha obert més les seves lineas i ho hem aprofitat per fer un altra gol que ha fet en David Janer, els darrers 20 minuts han estat els millors de l'equip que ha fet un bon futbol, amb concentració sense baixar els braços fins el final.
Una victoria que ens deixa en la part alta de la classificació, amb 2 derrotes després de 16 partits i mostrant que volem seguir amb aquesta linea positiva fins el final de lliga, enhorabona a tots.