diumenge, 20 de gener del 2013

INFANTIL A. FERRE 3 - MENORCA B 0.

En un bon partit de l'infantil A va guanyar per 3 a 0 a el Menorca B, un equip que tot i ser de primer any va mostrar ser un conjunt molt combatiu i incomode que no va deixar de lluitar, nosaltres no vam baixar els braços en cap moment i vam poder controlar el partit i només en un parell d'ocasions vam veure la nostra porteria amb perill, l'equip va sortir intens i concentrat sabent que tindriém que estar encertants contra un equip ordenat en defensa, ja en el minut 13 ens vam poder avançar amb un gol de Francesc Bosch que va donar tranquilitat per la resta de partit, peró no podiém confiar-nos per donar opció a l'equip maonés i vam seguir insistint per conseguir un altra gol que donas tranquilitat, va ser en el minut 30 després de intentar-ho fins superar la presió de l'equip visitant, en David Florit va ser l'autor.
En el segon temps sempre vam tenir el control del partit i vam combinar sense arriscar, per que no ens creassin alguna contra, el Menorca va seguir igual mostrant ser un equip incomode que amb les lineas juntes dificultava que poguessim arribar amb facilitat a la seva porteria, en el minut 6 de la represa en David Florit havia conseguit el definitiu 3 a 0, fins el final vam intentar fer algun gol més, peró el més important va ser que com equip vam treballar be i no vam passar per problemes i d'aquesta manera sumar 7 punts en aquest bon inici de lliga.
MOLT BE EQUIP SEGUIU AIXÍ, AMB BON JOC I ILUSIÓ.