diumenge, 13 de gener del 2013

CADET. FERRE 2 - DOSA CF 3.

Avui en el primer partit de la segona volta ha arribat la primera derrota per els cadets, no hem pogut seguir amb la imbatibilitat, un dia tenia que arribar no passa res aixó no empanya la bona temporada que estan fent, ha estat un partit igualat en que l'empat era el resultat més just, ja que hem disposat de bones ocasions per haver marcat, tant en el primer temps amb 2 arribades com en els darrers minuts en que una ocasió den Joan Vidal no ha entrat per poc, no hem tingut sort al final.
El partit ha estat obert amb l'equip ciutadellenc que ha mostrat ser totalment diferent al que ens vam trobar en el primer partit i han anat a més, en el primer temps s'han avançat en una de les poques ocasions que han tingut, nosaltres ho hem provat amb insisitencia peró no hem pogut marcar, a partir del segon temps els jugadors han sortit a per el partit i hem arribat amb perill a la seva porteria, en el minut 5 en Joan Vidal ha rematat un corner i ha posat l'empat, el gol ha envalentonat l'equip que ha conseguit 3 minuts després posar-se davant amb un gol den Francesc Gomila ha estat una bona jugada colectiva, haviem fet el més dificil i hem tingut una bona ocasió que hagués pogut sentenciar el partit peró no ha estat posible, i quant semblava que millor ho teniem el Dosa en 5 minuts ha capgirat el resultat posant el 2 a 3, hi quedaven 20 minuts, peró els gols han fet mal i ha costat reaccionar, peró fins el final ho hem donat tot, tinguent 2 bones ocasions que no ha estat posible convertir, ells a la contra portaven bastant perill, el marcador ja no s'ha mogut.
La proxima setmana ens esperén 2 partits contra bons equips, visitarém el camp del Sami i ens visitara el Penya Ciutadella un dels favorits.