diumenge, 20 de gener del 2013

ALEVI A. MERCADAL 3 - FERRE 4.

Els alevins A van tancar la copa amb una victoria per 3 a 4 en el camp del Mercadal, l'equip local ens va sorprendre posant més problemes dels que pensavém ja que eren penultims peró van jugar amb moltes ganes i quan semblava teniem el partit controlat guanyant 0 a 2 van arribar a capgirar el resultat fins el 3 a 2, peró en el darrer quart l'equip va presionar amb insistencia fins a conseguir el 3 a 4 definitiu, la victoria hagués pogut ser més amplia ja que vam disposar de bones ocasions de gol que no vam poder convertir.
Durant el primer quart ens vam poder avançar fruit del domini i superioritat, en David Marrades va fer el primer que semblava posava el partit més fàcil i així va ser fins avançat el segon quart, ja que entre mig en Daniel Esbert va posar el 0 a 2 en el marcador, peró l'equip local ens va sorprendre amb un gol poc abans del descans que els va donar moral, en el minut 4 de la represa van fer l'empat aixó els va espoletjar conseguint el 3 a 2, nosaltres en un parell d'ocasions haguessim pogut desfer l'empat peró no vam poder encertar, va tocar presionar a la seva defensa per poder arribar amb més rapidesa i aixi va arribar l'empat que va fer en David Marrades, fins el final el domini va ser clar i es va conseguir el gol de la victoria mitjançant Joan Goñalons que feia el 3 a 4, tot i el resultat ajustat no vam cedir perill a l'equip rival ja que es va treballar amb intensitat fent ajudes en defensa, una bona victoria i treballada per tot l'equip.
Ara d'aqui 2 setmanes començara la lliga, ens prepararém per jugar la amb ilusió i seguir aprenent, hem fet una bona competició de copa jugant de tu a tu contra tots els rivals.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA VICTORIA, SEGUIU AIXI.