dilluns, 28 de gener del 2013

JUVENIL. FERRE 1 - UD MAHÓN 3.

El passat dissabte l'equip juvenil va debutar contra la Unió, un equip que fa poques setmanes havia mostrat fer un fútbol practic i efectiu, de nou ho va mostrar, ja que si be durant els primers 20 minuts quan va conseguir avançar-se, va controlar més el joc pero el nostre equip en cap moment va deixar de donar la cara i va ser a base de insistir i presionar que van venir els millors minuts de joc nostre durant els darrers 20 minuts del primer temps en que vam conseguir arribar en 3 bones ocasions peró no vam estar encertats de cara a porteria, ells defensaven el resultat i esperaven poder armar alguna contra, peró per joc i domini haviem merescut l'empat.
Després del descans vam sortir igual, vam disposar de una altra bona ocasió per fer l'empat, peró en una contra la Unió va fer el segon gol en el minut 18 i aixó va ser definitiu, ja que va afectar tant animicament com fisicament, ho vam seguir provant per poder anotar algun gol, peró en una nova contra van fer el tercer gol, encara en els minuts finals en Sergi Mercadal va fer el definitiu 1 a 3.
El proxim partit a fora casa intentarém seguir lluitant i jugar amb ordre per competir en aquesta igualada i competida lliga.