diumenge, 13 de gener del 2013

JUVENIL. FERRE 1 - UD MAHON 5.

L'equip juvenil ha perdut avui capvespre contra la Unió per 1 a 5, tot i ser superior l'equip maonés el resultat ha estat massa castig, ja que ells han sabut aprofitar les seves ocasions comptant amb la mala sort que ens hem fet el primer gol en propia porta, i amb el partit obert no hem encertat en 2 clares ocasions de gols que haguessin suposat l'empat, una d'elles ha estat crucial, just abans que la Unió hagi conseguit el tercer gol que ha sentenciat el partit i ha estat un cop dur per l'equip que no ha pogut refer-se fins el final, l'equip maonés amb 2 contres ha marcat 2 gols més.
Tot just començar el partit hem tingut el contratemps de fer-nos un gol en propia porta, que ha donat comoditat a l'equip visitant amb el seu joc, nosaltres hem reaccionat presionant més amunt i en una falta ha arribat l'empat en convertir amb un gran xut de falta en Tonio Ruiz, el partit començava de nou, el joc estava igualat amb molta lluita en la zona mitja, pero de nou l'equip visitant ha sabut aprofitar la segona ocasió, fins el descans hem apretat per fer l'empat, hem disposat de 2 arribades una d'elles molt clara per haver igualat pero no ha estat posible.
Després del descans hem sortit amb ganes de fer el segon gol i hem estat a prop, peró no hem pogut en la més clara que era l'empat, poc després amb el tercer gol el partit s'ha trencat i ells ho han aprofitat, l'equip ha lluitat per fer algun gol més pero no ha estat posible.
El proxim dijous acabara la competició de copa, jugarém en el camp del Mercadal amb les ganes de refer-nos i fer un bon partit.