diumenge, 13 de gener del 2013

REGIONAL PREFERENT. CD MENORCA 2 - FERRE 1.

Ahir en el gran partit de lliga regional contra l'altre principal aspirant, es va viure un partit molt intens i lluitat que finalment va caure del costat maonés per 2 a 1, el primer temps va ser molt bo per part nostra dominant i apretant de valent l'equip maonés dins el seu camp, ells en la primera ocasió en el minut 5 van tenir el partit de cara, l'equip va reaccionar i va lluitar cada pilota fent un gran desgast fisic, en el minut 15 hi va haver un clar penal per una ma rival que no van pitar, el Menorca també presionava la zona mitja per dificultar que no arribassin pilotes a en Nil i en Juanlu, no va ser fácil per nosaltres ja que ells feien una bona feina en defensa i tenien les lineas juntes per lo que no era fácil el penetrar, peró amb insistencia ho van conseguir, despres de una clara falta que va tirar de forma magistral n'Oscar Melitón en el darrer minut del primer temps, era el just premi ja que el joc havia estat igualat, el partit quedava obert per el segon temps.
No va decepcionar el segon temps, de nou els dos equips van mostrar un joc intens en que es lluitaven totes les pilotes sense baixar els braços, el Menorca també va voler aprofitar la seva condició d'equip local i va avisar en el minut 7, nosaltres intentavém presionar per recuperar i aprofitar la rapidesa dels nostres atacants, tot i no veure massa ocasions de gol, el joc era de poder a poder, de un corner el Menorca va fer el 2 a 1 que va a ser definitiu, nosaltres ho vam donar tot fins el final per conseguir l'empat, pero no va poder ser en les arribades de que vam disposar, ells van ajuntar lineas de nou i no van deixar espais defensant amb intensitat, un nou xut de Oscar Melitón va rebotar en el pal, hagués estat l'empat a més hem de comptar una clara caiguda de n'Helenio dins l'area, pero no va passar res més.
Ara el Menorca ens te 4 punts d'avantatge, per lo que no podrém fallar en els 2 partits que tenim a casa, la setmana que ve contra el Migjorn i l'Alaior, peró amb lluita, ordre i confiança anirém a dalt.