diumenge, 13 de gener del 2013

INFANTIL A. FERRE 4 - DOSA CF 0.

L'equip infantil A que entrena en Flores va començar amb força la lliga, el rival era el sempre dificil Dosa que compta amb bons jugadors i ens crea problemes, peró els jugadors amb concentració i intensitat no van donar opció i van guanyar per 4 a 0, en un partit molt complert de tot l'equip, molt be en el treball defensiu sense concedir gaire ocasions durant el partit i amb bones passades trencavém la seva defensa, creant clares ocasions i en el migcamp es presionava i tocava amb encert, no es van voler relaxar ja que sabien que l'equip ciutadellenc podia ser perillós si el deixavém entrar dins el partit.
No va tardar en arribar el primer gol que va fer en David Florit aixó va donar tranquilitat i confiança per afrontar el partit, vam seguir igual controlant el partit i esperant l'opció de poder conseguir un gol que donés tranquilitat, aixi en uns minuts de bon joc abans del descans es va poder sentenciar amb 2 gols més, primer va ser en Sergi Bosch que va fer el segon i el tercer va ser un autentic golas que va fer en Pere Enrich en xutar amb potencia un fort xut desde fora de l'area que va entrar directe a la porteria, va ser el punt a un bon primer temps.
Després del descans vam intentar controlar més el joc per no veuren´s sorpresos ja que el Dosa va sortir més fort presionant més la nostra posesió peró sense crear perill clar nosaltres vam esperar la nostra oportunitat per fer el definitiu 4 a 0 que va fer en els darrers minuts en David Florit.
Enhorabona a tot l'equip per aquest partit tant complert i seguiu així.
El proxim dijous jugarém el segon partit de lliga en el dificil camp de l'Sporting.