diumenge, 20 de gener del 2013

ALEVI B. FERRE 5 - MENORCA 2.

Ahir l'equip alevi b que entrena en Quel Carreras va guanyar per un clar 5 a 2 en el Menorca en el darrer partit de copa, d'aquesta manera finalitzant la bona progressió que ha mostrat l'equip en els darrers partits, els jugadors van jugar amb moltes ganes i es van divertir fent un bon joc sobretot després del descans quan vam poder sentenciar el partit i es que durant el primer quart el Menorca no ens ho va posar gens fàcil conseguint avançar-se amb 2 gols, peró amb paciencia i constancia es va poder capgirar el resultat i passar a dominar amb claredat, amb gols de Bruno Carreras, Pere Pons i Marcos Marín van donar avantatge per 3 a 2, l'equip maonés es va obrir i vam poder arribar amb claredat a la seva porteria, fins que no ens vam avançar no va ser fácil poder superar la seva defensa, que esperava tancada dins el seu camp, després en Marcos Marín va fer el 4 a 2 que quasi sentenciava el partit, durant aquest darrer quart l'equip va combinar amb encert, fent un bon treball en equip per no concedir ocasions a l'equip visitant, en Toni Riudavets va conseguir el definitiu 5 a 2 que tancava el bon partit de l'equip.
Ara la setmana que ve es fara el calendari de lliga per veure a quin grup ens toca jugar, sigui quin sigui ho farém amb les ganes de seguir progressant i divertint-nos dins el camp.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUEST BON PARTIT.