dilluns, 28 de gener del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - ALAIOR 0.

Ahir l'equip de regional ve conseguir una nova victoria dins el nostre camp contra l'Alaior per 2 a 0 i d'aquesta manera seguir amb l'escalada, ja que ara ocupam la tercera posició a 2 punts dels 2 coliders, com cada partit d'aquesta lliga el d'ahir va ser una victoria treballada contra un equip combatiu que va presionar fins el final, finalment en els darrers minuts en una bona contra en Guel Bosch va poder sentenciar.
El pes del partit va ser nostre i vam poder controlar el joc, en defensa vam treballar be sense concedir ocasions clares a l'equip alaiorenc, nosaltres haviem sortit a per totes i ja en els primers minuts en 2 bons xuts vam avisar, va ser en el minut 15 que va arribar el primer gol den Juanlu després de desviar una pilota, aixó va servir per poder jugar amb més tranquilitat peró sense baixar la intensitat defensiva, durant la resta de primera part vam comptabilitazar altres 2 arribades amb més o menys perill.
El segon temps es presentava obert amb la intenció de poder fer el segon gol i sentenciar el partit, de un corner va venir una gran ocasió que per poc no va entrar i en 2 contres perilloses que no vam poder finalitzar, el joc era molt per el migcamp, peró l'equip visitant no va inquietar gaire la porteria den Josep, a poc a poc amb el nostre bon ritme de joc vam anar avisant, en 2 jugades rapides fins que finalment una gran sortida de n'Helenio va propiciar el 2 a 0.
Un resultat que donara confiança a l'equip per afrontar una fase decisiva de la lliga, en aquest final de primera volta, dissabte visitarém el dificil camp del Villacarlos, un equip que donara molta batalla.