dijous, 10 de gener del 2013

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

Aquest cap de setmana torna la competició despres de 3 setmanes d'aturada de nadal, tots els nostres equips tenen partit.

JUVENIL. DIUMENGE 13 A LES 16:30 H.
13ªJORNADA. UD MAHÓN - CE FERRERIES.
L'equip juvenil jugará contra la Unió, un equip que es quasi tot de jugadors de primer any com nosaltres, ocupen la cinquena posició amb 15 punts ja sense res en joc, es un blog combatiu en fase de construcció que espera donar guerra en la lliga, nosaltres afrontarém el partit amb ganes de despedir-nos fent un bon partit a casa davant l'afició i carregar piles per la lliga.

CADET. DIUMENGE A LES 11:OO H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
Els cadets que entrena en Canari jugarán a casa contra el Dosa, cinqué classificat amb 2 punts menys que nosaltres, per lo que ens espera un partit complicat davant un equip que ha anat de menys a més, ja que en el primer partit vam conseguir una clara victoria dins el seu camp peró ara sera més igualat, l'equip intentara seguir amb la mateixa dinamica de joc i resultats.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11:00 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
Amb l'any també comença la competició de lliga per l'infantil A que ha conseguit un brillant subcampionat en la copa, amb ganes de seguir fent bon fútbol i que els jugadors segueixin progressant ens visitara el Dosa un bon equip que sempre acostuma a ser un rival complicat.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H.
1ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
L'infantil b debutara en el camp del Dosa amb les ganes de seguir progressant i mostrar la imatge de joc en equip que hem fet durant la copa, intentarém començar amb ganes de posar les coses dificils a l'equip contrari per agafar moral per la resta de competició.

ALEVI A. DISSABTE A LES 11:30 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.
L'equip aleví A tindra un dur rival, la Unió que ocupa la primera posició, per lo que vindran amb ganes de conseguir la victoria i assegurar-se quasi el campionat, nosaltres afrontarém el partit amb les ganes de cada setmana de fer les coses be i tenir la sort que ens ha faltat en alguns partits per conseguir alguna victoria més, ja que el joc que mostren com equip es molt positiu donant la cara contra qualsevol equip intentarém dificultar el seu joc i poder los sorprendre.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.
10ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els alevins b que entrena en Quel Carreras jugarán a Sant Lluís contra un equip molt semblant a nosaltres que compta amb 2 punts més per lo que esperém veure un partit obert en que tots dos tindrém opcions, el nostre equip esta amb ganes i confiança després del bon final d'any en que van conseguir una clara victoria, esperém seguir aixi i acabar la copa en forma de cara a la lliga.

BENJAMINS. DISSABTE A LES 10.00 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - UD SEISLAN.
En la penultima jornada de copa benjamí ens visitará l'equip maonés del Seislan que es vuité amb 43 punts, el nostre equip que esta jugant de manera brillant i es virtual guanyador de copa ho podran confirmar del tot aquesta setmana, no ens tindrém que confiar ja que l'equip maonés sera un blog combatiu que es tancara per dificultar el nostre joc, nosaltres amb la mateixa serietat i ordre de cada setmana intentarém fer un partit complert, que ens permeti seguir aprenent en cada partit.