diumenge, 13 de gener del 2013

ALEVÍ A. FERRE 3 - UD MAHON 2.

Els alevins A que entrena en Fredo es van imposar a la Unió per 3 a 2, l'equip maonés era el lider fins ahir i de nou amb gran partit com han vingut fet durant la copa van conseguir la merescuda recompensa al bon joc que han fet i només per la mala sort no haviém pogut guanyar més partits, peró el més important era el joc en equip i les ganes que mostravem cada partit.
Ahir amb un joc intens i desgast per els nostres jugadors vam superar l'equip maonés fruit de les ajudes en defensa que van dificultar el joc d'elaboració de la Unió, nosaltres vam saber crear bones ocasions de gol, no va ser fins el segon quart que van arribar els gols, en David Marrades en 2 ocasions va posar en avantatge l'equip, amb el resultat de 2 a 0 es va arribar al descans.
A partir del tercer quart l'equip visitant va apretar, ja que tenien que puntuar per seguir davant la classificació i ens van posar en apuros conseguint empatar, peró els jugadors no es van venir avall i van seguir defensant amb ordre i lluitant cada pilota, així en un emocionant darrer quart en que la Unió també cercava la victoria nosaltres vam saber posar-nos davant amb un gran gol de falta de Kevin Pina, fins el final vam saber defensar amb ordre fins i tot en David Marrades va tenir una bona ocasió per haver sentenciat, una victoria que es un premi a l'esforç i serietat mostrada ahir.
Enhorabona a tots els jugadors i entrenadors per aquesta victoria, especialment a l'entrenador Fredo Goñalons que es recupera de l'operació de genoll.