diumenge, 14 de novembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - COLLERENSE 1.

Avui capvespre per fi s'han pogut tornar a sumar els 3 punts després de fer un gran desgast s'equip durant tot es partit i aixi rompre sa mala ratxa de resultats d'aquesta manera en Dani Mori s'estrena amb una victoria que ens te que donar la confiança i tranquilitat per anar sumant punts i sortir de sa part baixa, esteim segurs que si lluitám com ho hem fet avui en el segón temps sa permanencia la tenim que aconseguir.
Es partit ha començat amb descontrol per part dels dos equips, ja que cap dels dos conseguia trenar massa passades seguides i prest perdien sa pilota, durant aquests primers 45 minuts no s'ha vist gairebé cap ocasió de gol clara només la que ha valgut es gol del Collerense, si que hi ha hagut un gran desgast fisic ja que tot es joc transcurria en el migcamp, la nostra situació possiblement ens ha pesat en aquests primers minuts, quant ja es pensava que s'arribaria amb empat al descans ha vingut es gol visitant en el minut 42.
Peró en el segón temps ha estat una altra historia i s'ha fet un gran partit, en que hem aconseguit girar es marcador merescudament, ja que només hi ha hagut un equip dins es camp, en es primer minut d'aquest segón temps ja ha vingut una primera ocasió, que ha anat envalentonant als jugadors que han vist sa recompensa en es minut 50 amb un gol de n'Hector, aquest gol ha fet que creguessim amb les nostres possibilitats, a partit d'aqui els jugadors han fet una gran pressió lluitant per tot es camp tancant el Collerense dins el seu camp, amb alguna que altra ocasió de gol, peró hem tingut que esperar en es minut 72 perque arribés el 2 a 1 que ha fet novament n'Hector amb una bona jugada en equip que ha culminat ell de cap, un gol que ha desfermat tota sa euforia dels jugadors i public, peró hem tingut sa mala sort que quant celebrava es gol s'ha llevat sa camiseta oblidant que ja tenia 1 targeta groga i hem quedat amb 10 jugadors els darrers 20 minuts, en que s'han defensat amb molt d'ordre sense donar opcions al rival tinguent sa recompensa dels 3 punts.
La setmana que ve jugarém en es camp de un rival directe l'Arenal, i esteim convençuts que aquesta victoria será clau per afrontár amb força els propers partits .
Enhorabona a tot s'equip i els entrenadors per aquesta victoria.