dilluns, 29 de novembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - SAN RAFAEL 1.

En es partit que hem disputat avui contra el San Rafael que ha acabat amb empat a 1 gol, una vegada mes sa escapat la victoria en els darrers minuts per culpa novament de un penal que han transformat en el minut 86.
Es primer temps ha estat amb lleuger domini del nostre equip, que ha tingut que correr molt per contrarrestar la tecnica dels migcentres del San Rafael, en aquests primers 45 minuts no ens han creat massa perill en canvi nosaltres hem tingut 2 clares ocasions, el gran gol que ha marcat en Juli en es minut 23 i després una falta tirada per en Paulo que ha tocat es poste, fins el descans hem arribat amb es partit controlat, peró davant teniem un equip molt dur fisicament que ens ha complicat molt la feina.
En el segón temps els jugadors visitants han sortit amb moltes ganes i ens han fet una gran pressió en el migcamp que ens ha dificultat molt es joc, ens han creat algunes ocasions a pilota aturada que ha salvat en Sastre, mentrestant no ens donaven treva cercant s'empat.
Damunt es minut 20 del segón temps hem tingut una gran ocasió amb una contra que quasi ha acabat en gol, que hagués donat la tranquilitat necessaria, peró no ha estat aixi i quant només faltaven 4 minuts ha vingut sa jugada de s'empat quant l'arbitre ha pitat penal per unes mans, que no s'han vist si eren dins l'area, el jugador del San Rafael no ha perdonat i ha deixat aixi es resultat final de 1 a 1.
Ara quedám amb 9 punts a l'espera de jugar la setmana que ve en el camp de un rival directe el Campos que hem de intentar guanyar per poder sortir de sa part baixa, a veure si la sort ens acompanya per un dia.