diumenge, 21 de novembre del 2010

JUVENILS B. COPA. FERRE 0 - UD.MAHÓN 3.

Els juvenils b han perdut avui davant la Unió per 0 a 3, en un partit en que tot i que els jugadors han fet el que han pogut s'han vist superats per es gran bloc dels maóneosos, que d'aquesta manera han posat un peu a sa final.
Es partit ja ha començat molt complicat per noltros ja que en els 8 minuts ens han marcat el primer gol, que ha fet que els visitants es trobassin mes segurs, peró durant els 45 primers minuts hem estat sempre dins es partit igualant es joc el algunes ocasions tot i que en atac no hem tingut moltes ocasions, peró un gran gol que ens han fet ha deixat es partit sentenciat.
Ara ja només queda 1 partit per acabar sa copa i el jugarém a Alaior amb sa ilusió de fer un bon partit i poder treure algun punt.