diumenge, 21 de novembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. ARENAL 2 - FERRE 0.

Una vegada mes es fútbol va ser injust amb el nostre equip, que inmerescudament va perdre 2 a 0 davant l'Arenal que va aprofitar 2 jugades d'estrategia per guanyar es partit en les uniques ocasions gairebé en tot es partit.
El nostre equip va fer una gran primera part mostrant una imatge d'equip serio i tinguent 3 ocasions molt clares en es contraatac peró com es sap en el fútbol es que perdona ho acaba pagant i es lo que ens esta passant en molts partits, en que exceptuant 2 o 3 rivals, els nostres jugadors han demostrat no ser inferiors al rivan contra que juguén, tot lo contrari i tenim la mala sort que ens guanyen en jugades puntuals, peró tambe es el que te la categoria.
Després de fer uns primers 45 minuts molt bons, a la represa quant només s'havien jugat 3 minuts una falta va provovar es primer gol del partit quant l'Arenal no havia fet practicament res, cosa que va fer que s'equip local es tanqués mes encara dificultant el nostre joc, en que a pesar d'aixó vam seguir controlant es partit i tinguent ocasions de gols bastant clares com una d'en Kevin per exemple, peró la sort ens es esquiva i el Arenal en una nova jugada a pilota aturada va fer el 2 a 0, que posava les coses molt clares i els nostres jugadors no entenent com anava es partit amb es joc que estaven fent.
Hem de passar pagina novament i oblidar nos d'aquest partit i pensar en el important que tenim la propera setmana davant el Sant Rafael un equip que no te sa gran plantilla de l'any passat peró defensivament será un equip complicat al que costa molt guanyar.
Esteim convençuts peró que si l'equip continua donant aquesta imatge el fútbol será just hi arribarán els resultats.