diumenge, 14 de novembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - ARENAL 1.





Els juvenils A han empatat a 1 gol avui davant l'Arenal un partit que per ocasions mereixiem haver guanyat, ja que hem disposat de 5 ocasions de gol molt clares, peró en canvi quasi perdem en els darrers minuts ja que en David ha aturat un ma a ma amb un jugador mallorqui cosa que hagués estat del tot injusta.
Els jugadors han fet una gran primera part en que han posat una gran intensitat en es partit dominant tot es temps i l'unic que ens ha faltat ha estat es gol ja que hem tingut 3 ocasions clarissimes, peró no hem estat encertats avui tot i fer un bon partit en que no hem donat opcions a l'Arenal d'arribar a porteria aquests primers 45 minuts, en que hem pogut veure bones jugades de tot es conjunt.
En el segón temps es partit ha començat igual ja que dominavém sa situació, peró una contra de l'Arenal en la primera ocasió clara que han tingut s'han avançat, i dos minuts després ha vingut es gol de s'empat amb un golás de falta de Jaime Clavijo que ha tornat a nivellar es partit, que ha estat un minuts trabat sense dominador clar.
En Juan Romero ha fet uns quants canvis i s'equip ha tornat a arribar amb perill amb dos corners que hem rematat i no han entrat per ben poc i dues ocasions molt clares d'en Dani Perez que no han entrat de miracle que juntament amb les 3 de sa primera part ens haguessin pogut donar sa victoria, peró s'empat ens servirá per seguir sumant i continuar amb aquesta brillant temporada de s'equip juvenil.
Ara la setmana que ve jugarém en es dificil camp del Sant Jordi a Eivissa un dels maxims candidats a pujar a divisió d'honor.