diumenge, 28 de novembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - MALLORCA B 2.

Els juvenils de lliga nacional han perdut avui davant el Mallorca, per es resultat de 0 a 2, en un partit que ha vingut marcat per es matiner gol del Mallorca en es primer minut i que ha marcat es desenvolupament des partit.
Avui teniem a un gran equip que s'ha posat com a lider de sa classificació amb jugadors de gran qualitat, i es partit l'han tingut de cara desde el principi en que a pesar d'aixó els nostres jugadors han continuat lluitant sense baixar els braços durant tot es partit per poder igualar-lo, durant es partit hem tingut les nostres opcions per marcar, i sempre hem estat dins fins que no l'han sentenciat quasi en es darrer quart, es partit s'ha disputat amb unes males condicions meteorologiques que han fet es camp pesat i no s'ha pogut veure un mes bon partit de lo que hagués pogut ser, nosaltres també hem jugat es partit amb importants baixes entre sancions i lesions, sobretot en defensa.
A pesar d'aquesta derrota la temporada que están fent es nostres jugadors es molt bona, ja que competeixen en contra grans equips i sempre donen sa cara intentant jugar-lis de igual a igual.
Dissabte que ve ens espera un interessantissim derbi en es camp del Penya Ciutadella, que ben segur será un partit molt disputat.