diumenge, 14 de novembre del 2010

INFANTILS A. 2ón Any. RTV.BOSCOS 2 - FERRE 3.

Els infantils d'en Fredo han guanyat per 2 a 3 en es camp del DOSA un equip que tenia els mateixos punts que nosaltres i d'aquesta manera es coloquen en primera posició.
Es partit ha començat amb bon ritme i molts de gols ja que en els primers 12 minuts ja s'havien marcat 4 gols i es marcador era d'empat a dos gols els golejadors nostros han estat en Miquel Febrer i Xavier Pons, a partit d'aqui els nostres jugadors han començat a controlar es partit i en Paco Porras ha fet el definitiu 2 a 3 en es minut 23 i ja es marcador no s'ha mogut tot i haver hi mes ocasions de gol.
En el segón els jugadors d'en Fredo han controlat molt be en defensa i no han passat per massa perill, en que han demostrat que no es casualitat aquesta primera posició que ocupen en la classificació.
Els jugadors han demostrat que tenen ganes de fer alguna cosa important a n'aquesta competició i cada partit jugarán amb sa mateixa ilusió i ganes de fer bon fútbol.