dimecres, 24 de novembre del 2010

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.
10ªJornada. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Darrera jornada de copa en que cap dels dos equis s'hi juga res, només les ganes de donar una bona imatge i oferir un bon partit per part de Alaior i Ferreries, es conjunt alaiorenc vindrá amb moral ja que ve de donár la sorpresa en es camp del Dosa i els van privar d'anar a sa final, mentrestant nosaltres intentarém despedir-nos fent un partit serio per afrontar sa lliga amb força.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.30 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Interessant partit el que disputarán diumenge els cadets d'en Canari contra l'Sporting un equip ben posicionat a sa part mitja, será una nova ocasió per continuar amb sa bona dinamica de resultats i jocs de s'equip cadet que només es troba a 1 punt de la 3ªposició i están amb ganes de continuar donant satisfaccions.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Comença la segona volta a sa competició infantil, en que els al.lots d'en Fredo tornarán a jugar a casa contra el sempre complicat Villacarlos, un equip que ens va vencer a sa primera jornada a mes están situats en segóna posició amb 1 punt mes que nosaltres i no deixen de lluitar durant tot es partit, a mes els nostres jugadors es voldrán desfer de sa derrota de dissabte passat amb un bon partit que ens segueixi situats a dalt de sa classificació.

INFANTILS B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
8ªJORNADA. CE ALAIOR - FERRERIES ATC.
Per segona setmana consecutiva els infantils de primer any jugarán a fora de casa, concretament en es camp de l'Alaior, un equip que va tercer amb 14 punts 2 mes que noltros, i será una bona ocasió per continuar pujant posicions per els nostres jugadors que també están en ratxa ja que han guanyat els darrers 4 partits i cada setmana van a mes i tindrán ganes de fer un bon partit i si es pot puntuar en es dificil camp de Los Pinos.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
Interessant partit el que disputarán dissabte els alevins f-11 contra el Dosa, primer contra segón tot i que els ciutadellencs tenen 1 partit mes.
Será un bon partit en que es medirán els dos millors equips de sa lliga, i segur que será un partit obert en que els dos equips voldrán guanyar es partit, per els nostres jugadors es un partit que tenen moltes ganes de jugar després que la setmana passada van descansar.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Els alevins f-7 rebrán en el Sant Lluís després d'aconseguir sa primera victoria de forma clara la setmana passada, i en aquesta també ens visita un dels darrers classificats ja que han perdut els 6 partits que han disputat, peró els nostres jugadors no es podrán confiar, si juguén igual que la setmana passada segur que tindrán series opcions de guanyar, lo mes important es intentar jugar amb ganes i divertir-se.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Els benjamins tornarán a jugar després de la setmana de descans que van tenir, ens visitará l'Sporting Mahonés un equip que va quint a sa classificació, peró han disputat dos partits mes que nosaltres.
Els al.lots que entrena en Vicent voldrán oferir un altre partit ple de ganes i bon joc davant els aficionats i farán tot lo possible per aconseguir sa victoria.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 12.00 H.
6ªJORNADA. SAMI AT - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any jugarán a Ciutadella contra el Sami, un rival que ve de guanyar en es camp del Menorca At, será una rival dificil per els nostres jugadors que anirán a jugar amb totes ses ganes de fer ho lo millor possible, es partit será obert amb els dos equips cercant sa victoria.