dissabte, 13 de novembre del 2010

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. MENORCA 3 - FERRE 1.

Avui mati el Menorca ha trencat es bon començament dels benjamins, ja que ens han guanyat per 3 a 1, en un partit que s'ha resolt en el segón quart, ja que en els dos darrers minuts just abans del descans ens han fet dos gols. En el segón temps els jugadors que entrena en Vicent han intentat reaccionar tinguent alguna ocasió, peró ha estat el Menorca que ens ha tornat a marcar en es darrer minut del tercer quart que ha deixat es partit sentenciat, en es darrer quart hem intentat jugar a s'atac i fer algun gol per retallar diferencies, hem fet alguna jugada meritoria, en que hem aconseguit l'unic gol des partit, amb un gol d'en Josep Allés Naranjo que ha deixat es resultat final de 3 a 1.
Tot i es resultat els nostres jugadors ho estan donant tot i deixant una bona imatge en cada partit.