diumenge, 7 de novembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRIOLENSE 1 - FERRE 2.

Els juvenils de lliga nacional continuen amb estat de gracia i avui han tornat a sumar els 3 punts en un camp complicat com es de Son Ferriol, per es resultat de 1 a 2.
Una vegada mes els jugadors han demostrat que es troben amb gran confiança, en que cada partit lluiten totes ses pilotes els 90 minuts, i avui no ha estat s'excepció, ja els jugadors han sortit controlant es partit i en els 13 minuts ha arribat es primer gol que l'ha fet en Txiqui, peró els mallorquins han continuat apretant i en els 20 minuts han conseguit s'empat, en un partit que continuava amb força lluita en mig des camp, en que els dos equips volien tenir es control, peró nosaltres en defensa no hem concedit gaires ocasions clares i si un equip tenia que guanyar sembla que teniem que ser nosaltres, peró es gol ha trigat en arribar i no ha estat fins es minut 87 de partit quant semblava que acabaria en empat que en Vicent Perez ha conseguit 1 a 2, que ens dona els 3 punts de nou i ens posiciona en una gran 5 posició quant encara tenim pendent els 49 minuts contra el Baleares que possiblement es juguin en un dimecres a capvespre.
Desde el club una vegada mes hem de felicitar a tots els jugadors i entrenadors per sa gran temporada que están fent, en que son motiu d'orgull per el nostre club estar classificats en 5 posició en una lliga tant competitiva i demostrant que es futur el tenim a les nostres mans.