diumenge, 14 de novembre del 2010

CADETS LLIGA. FERRE 5 - RTV BOSCOS 0.

Els cadets han fet un altra bon partit avui davant el Boscos al que han golejat per 5 a 0, en una victoria que s'ha decidit en una fantastica primera part amb 4 gols.
Desde el principi els jugadors han sortit amb ganes de marcar amb una forta pressió i en els 5 minuts ja ha arribat es primer gol obra de Hector Marqués, un gol que encara ens ha envalentonat mes ja que hem continuat dominant en es rival amb un gran joc de tocs amb rápidesa, fins que han vingut els dos minuts en que s'ha acabat es partit ja que hem marcat dos gols mes que han deixat es partit sentenciat minut 22 Miguel Troyano i min 23 Hector Marqués, que avui ha marcat 4 gols en es partit firmant una gran actuació juntament amb tot s'equip, el quart ha vingut just abans del descans min 36.
En el segón temps ens hem dedicat mes a controlar es partit en que no hem passat per cap problema i encara ha arribat el 5 a 0 novament de Hector Marqués, en una nova demostració de qualitat dels jugadors d'en Canari que han entrat en una bona dinamica de joc i resultats colocant-se a sa part alta de sa lliga Cadet.