diumenge, 7 de novembre del 2010

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 3 - UD.MAHÓN 3.

Partit entretingut el que van oferir ahir els benjamins A, ja que van estar a punt de gunyar un partit que tenien molt complicat, ja que els maonesos en els 10 minuts ja guanyaven per 0 a 2, peró els al.lots que entrena en Vicent van anar insistint i poc a poc van anar dominant es partit, fins que en Joan Sans en es minut 18 va fer es primer gol que ens va donar coratge i vam jugar bastant be fins es final del partit, en es minut 32 va arribar s'empat amb un gol d'en Pere Allés.
Els jugadors no es van conformar i van anar per sa victoria i en el minut 37 van girar es marcador amb un bon gol d'en Josep Allés que va desfer s'euforia a tots els jugadors, peró els jugadors de la Unió no havien dit sa darrera paraula i van empatar a 5 minuts del final, peró tot i aixi han d'estar satisfets ja que van fer un bon partit i es van divertir marcant gols.