dimecres, 17 de novembre del 2010

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. COPA. DISSABTE A LES 16.30 H.
9ªJornada. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Els juvenils b arribén a sa penultima jornada de copa amb es dificil partit davant la Unió, un equip que te series opcions d'anar a sa final i que en la primera volta després de fer un gran partit vam empatar dins el seu camp, per tant si feim les coses be podrém fer un bon partit i tenir opcions de treure un resultat positiu.

CADETS. LLIGA. DIUMENGE A LES 11.15 H.
7ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els jugadors que entrena en Canari tenen una sortida complicada en es camp del Menorca, un equip que es fa fort dins el seu camp i si tenen un bon dia son un bon equip capaços de lo millor, será una bona prova per els nostres jugadors que arribén en aquest partit després d'encadenar 2 victories clares i tindrán ganes de continuar fent bon fútbol.

INFANTILS A. COPA. DISSABTE A LES 11.0O H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Els infantils de segón any tancarán sa primera volta de copa en es nostro camp davant el Menorca, un equip que voldrá posar a prova sa solidesa dels nostres jugadors que estan liderant sa classificació després de superar als rivals amb un bon joc d'equip en que tots els jugadors destaquen.

INFANTILS B. COPA. DIUMENGE A LES 9.30 H.
7ªJORNADA. MENORCA AT - FERRERIES ATC.
Els infantils B juguén es diumenge en es camp del Menorca penultim classificat, els al.lots que entrena en Quel Carreras arribén en aquest partit després de guanyar els 3 darrers partits, en que han demostrat que cada jornada que passa están mes compenetrats amb ganes de fer bons partits i aconseguir victories.

ALEVINS F-7. LLIGA. DISSABTE A LES 11.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Aquest dissabte els alevins f-7, jugarán en es camp anexe de Sant Bartomeu contra el Villacarlos un equip tampoc ha guanyat cap partit i va es coer. Esperém que será un partit obert en que els dos equips cercarán sa victoria i oferir un bon espectacle.

BENJAMINS F-8 B. COPA. DISSABTE A LES 10.00 H.
5ªJORNADA. FERRERIES ATC - SALLE MAHÓN/SPORTING.
Els benjamins b, jugarán contra l'Sporting el dissabte en es nostro camp, un equip que está classificat en 5 posició amb 1 partit mes que noltros, es un equip que acostuma a fer gols, será una bona prova per els al.lots d'en Capó per poder disputar un partit obert amb ganes de divertir-se dins es camp i anar aprenent.