dijous, 4 de novembre del 2010

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.
5ªJornada. Penya Orient - Ce Ferreries.
Aquesta setmana es reprén sa competició a sa categoria cadet després del Torneig Interilles, els al.lots d'en Canari jugarán a Ciutadella contra l'Orient penúltim classificat, encara no han puntuat, peró no ens podém confiar ja que segúr que ens posarán les coses dificils.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.
5ªJornada. CE Ferreries - Penya Ciutadella.
Interessant partit es que tenene que disputar els infantils a que entrena en Fredo, ja que hem de jugar contra el Penya Ciutadella primer classificat amb 10 punts, han disputat 1 partit més que noltros que esteim amb 6 punts després dels dos bons partits darrers que vam jugar, en que es jugadors havien agafat força i estaven fent un bon fútbol.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.30 H.
5ªJornada. Penya Orient - Ferreries Atc.
Els infantils de segón any, jugarán a Ciutadella en es camp de l'Orient, un equip que será complicat ja que está classificat en 2ªposició, i estarán amb moral, a mes de ser un bon equip.
Els nostres jugadors afrontarán es partit amb ganes de fer un bon partit i si potser donar alguna sorpresa.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
4ªJornada. Ferreries - Atc.Villacarlos.
Els alevins f-11 que han començat sa lliga amb bon peu, jugarán en es nostro camp davant el Villacarlos un equip que ve de guanyar 8 a 0, i no ens posará les coses fácils, peró els nostres jugadors están amb ganes de fer un dels bons partits que ens tenen acostumats a fer, i si les coses ens surten poder sumar els punts.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
4ªJornada. Ferreries - UD Mahón.
Els alevins f-7 també tornen a sa competició després de s'aturada de la setmana passada per es torneig Interilles.
En aquesta jornada jugám a casa contra la Unió, un equip que está en una situació molt semblant a sa nostra amb 2 punts més, per tant será un partit interessant amb 2 equips igualats que tots 2 cercarán sa victoria.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJornada. Ce Ferreries - EFB. UD Mahón B.
Els benjamins a tenen un partit dificil contra la Unió, un equip que ha guanyat els 2 partits que ha jugat amb molta claredat.
Es nostre equip només te 1 partit disputat ja que la passada jornada va suspendre es partit, i l'unic que fins ara ha jugat el va guanyar de manera brillant contra la Penya Ciutadella, els al.lots ho posarán tot per fer un bon partit i posar les coses dificils al rival, ells son capaços de tot si fan un bon partit.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 9.30 H.
3ªJornada. Menorca At - Ferreries Atc.
Els al.lots d'en Tomeu tenen partit a Maó es dissabte contra el Menorca.
Es jugadors jugarán es partit amb sa moral a dalt després de sa gran victoria que van aconseguir la setmana passada que els ha donat confiança i voldrán continuar amb aquest bon joc que van fer.