dissabte, 13 de novembre del 2010

ALEVINS F-7. PENYA CIUTADELLA 6 - FERRE 1.

Els alevins f-7 han tingut avui un partit bastant complicat en es camp del Penya Ciutadella segón classificat i que avui ha demostrat aquesta condició, ja que han fet un bo fútbol i ens han guanyat per 6 a 1.
Els al.lots han sortits ficats dins es partit amb ganes de complicar les coses al rival, peró en es minut 11 ens han marcat el primer gol que ha donat ales a s'equip del Penya que en el segón quart amb 2 minuts ens han marcat dos gols que han deixat es partit molt dificil ja amb un 3 a 0, després del descans han vingut els millors minuts dels alevins ja que amb un gol d'en Joan Piris hem vist opcions de poder nos posar dins es partit, peró en el darrer quart el Penya ens ha agafat amb rápidesa i han marcat 3 gols mes, deixant es marcador un pel abultat per sa imatge que han donat els nostres jugadors, que la setmana que ve ho tornarán a provar.