dijous, 11 de novembre del 2010

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.00 H.
8ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA B - CE FERRERIES.
Els juvenils disputarán a Ciutadella un nou partit de copa amb sa ilusió de seguir progressant i mostrar sa bona imatge que han mostrat en aquesta copa, davant tindrém un equip que va tercer amb 10 punts i gairebé cap opció de jugar sa final de copa, peró ses ganes de guanyar hi serán.

CADETS. DIUMENGE A LES 9.45 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - RTV BOSCOS.
Els cadets den Canari jugarán diumenge contra es coer de sa lliga el Boscos un equip que encará no ha puntuat, tot i aixó no ens podém relaxar, hem d'intentar fer es mateix gran partit que vam fer en es camp de l'Orient, si jugám com sabem sa victoria segurament quedará a casa i ens colocarém a sa part alta de sa classificació.

INFANTILS A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
6ªJORNADA. RTV BOSCOS - CE FERRERIES.
Els infantils de segón any que entrena en Fredo jugarán a Ciutadella en es camp del Boscos un equip que te els mateixos punts que nosaltres i també esta fent un gran campionat i será molt complicat dins el seu camp.
Peró es un partit que afrontám amb molta confiança després del gran partit que vam fer davant es lider Penya Ciutadella i els jugadors voldrán seguir amb sa solidesa que están mostrant cada partit.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.
6ªJORNADA. FERRERIES ATC - DOSA CF.
En l'unic partit que es jugará aquest dissabte mati en es camp de Sant Bartomeu els infantils de primer any es medirán al Dosa, amb sa confiança que els hi dona els darrers bons partits que han fet, en que cada partit agafén mes confiança i juguén un bon futbol, es rival está classificat en sisena posició amb 1 punt menys, per lo que será un partit obert.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 12.00 H.
5ªJORNADA. SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els alevins f-11, anirán a Sant Lluís a defensar es liderat contra un equip que dins el seu camp sempre es complicat i ens fará treure lo millor.
Per aquest partit els al.lots d'en Martí volén seguir amb es gran començament de temporada que están fent en que a part de fer un gran fútbol els resultats acompanyen i estan tenint un gran encert de cara a porteria amb una bona mitja de gols, peró es que en defensa també son es millor equip.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
5ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els al.lots que entrena en Bep, tenen un dificil partit en es camp del Penya Ciutadella un equip que va tercer, amb un gran balanç de gols a favor, els nostres jugadors afrontarán amb ses ganes de fer un bon partit i passar ho be, en que lo important es anar aprenent i si pot ser fer algún gol.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 9.30 H.
4ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els benjamins a haurán de jugar dissabte bastant prest en es camp del Menorca, un equip que está en la mateixa situació que la nostra amb 12 punts.
Els al.lots que entrena en Vicent tenen la ilusió de seguir amb el bon inici de copa, en que ens ha brindat 2 bons partits a casa de un equip que li agrada jugar a s'atac i divertir-se jugant a fútbol.