diumenge, 24 de febrer del 2013

REGIONAL PREFERENT. UD MAHÓN 1 - FERRE 4.

Avui capvepsre l'equip de regional que entrena en Pere Vadell no ha fallat en el seu complicat partit en el camp de la Unió i ha guanyat de manera contundent per 1 a 4 i d'aquesta manera quedam a 3 punts del lider Menorca amb les aspiracions intactes oblidant la derrota amb el pessim arbitratge contra el Sami.
L'equip conscient del que es jugava contra un equip lluitador que ha mostrat perill amb xuts de falta, ha sortit concentrat i ja en el primer minut en Nil ha conseguit el primer gol que ha donat confiança, hem jugat bons minuts dominant i creant una bona situació per haver fet el segón, passats 20 minuts l'equip maonés ha donat senyals de vida i ha creat una ocasió clara en un error nostre en defensa, peró hem sabut trobar la nostra situació per fer el 0 a 2 que decantava el partit molt a favor nostre amb un gran gol d'en Nil desde més de 20 metres finaltizat amb gran qualitat, era el minut 34 i no hem passat per perill fins el descans i hem tingut una bona ocasió de Juanlu, l'equip maonés ha creat molt perill en tirs de falta, tirant en el poste.
Poc després de començar el segon temps hem tingut una clara ocasió de Juanlu, ha estat un avis ja que en el minut 6 de la represa ha driblat el porter i amb poc angle ha colocat en el pal llarg, teniem el partit sentenciat peró no ens podiem relaxar ja que el jove equip maonés no ha baixat els braços en cap moment i de una jugada que no esperavém tingués perill han marcat, peró amb un gran treball de tot l'equip que avui ha estat molt be, posant hi garra i caracter hem fet el definitiu 1 a 4 amb un gran gol de Juanlu de vaselina, quedaven 20 minuts i s'han vist ocasions clares, 2 bones contres nostres no han acabat en gol per poc, mentre que l'equip local ha duit perill en una altra falta que quasi ha entrat.
Una victoria donara confiança a l'equip per afrontar els 2 proxims partits a casa per seguir amb clares opcions a la lliga, hem de felicitar a tot l'equip per l'esforç encomiable avui que no ha fallat en un moment decisiu.